AEG lavatherm T57800 defect na reinigen filters

De wasdroger defect is natuurlijk erg vervelend! U kunt een monteur bellen maar die kost vaak veel geld.
Als u een beetje handig bent dan kunt u in veel gevallen uw wasdroger prima zelf repareren. Vaak met zeer lage kosten (minder als 10 euro)
Vragen over de reparatie of problemen met uw droger kunt u dan ook hier posten.
De mede-forum gebruikers en de moderators van DIY reparatie (www.DIYreparatie.nl) helpen u graag op weg!
Gesloten
Info

Na het reinigen van de filters en condensor doet droger niets meer. Na het starten van het programma draait droger 3 seconden en blijft dan stil staan. Tijdsindicatie van het programma telt gewoon verder. Er worden geen foutmeldingen in het display weergegeven?? Het is een AEG lavatherm T57800
Info


Kun je proberen een evt foutcode uit te lezen?- Draai de programma knop naar de 3de positie en start de machine.- Druk op de knoppen start/pauze en de meest linker knop en houd deze een minimaal 5 seconden ingedrukt.Als het goed is krijg je nu een foutcode in het display. Welke code?
Info


Helaas, er gebeurt niets. 3e programma op deze is intensief en linker knop is deur open. Gedaan zoals omschreven echter er komt geen foutcode? Na inschakelen van droger draait deze dus 3 seconden en blijft dan staan. Na ongeveer 2 minuten herhaalt zich hetzelfde. 3 seconden draaien en dan niets meer.
Info


De Engelstalige service manual heeft een andere knoppen indeling dan de Nederlandse modellen...Probeer het zelfde nogmaals met start/pauze en behoedzaam.
Info


Ja , dit werkt. Er komt nu op het display de melding E00. In de handleiding staat hier niets over!
Info

Daar kan ik wat mee. E00 staat voor geen fout gevonden.
Info


Bedankt voor de info. Zal kijken of het hiermee lukt
Gesloten