Pagina 1 van 1

Machine naar de stort? Nee alstublieft niet!

Geplaatst: 16 jan 2019, 23:23
door Lampje
Machine naar de stort? Nee alstublieft niet!

Als u het toch een beetje te moeilijk vindt en de reparatie zelf niet aandurft, breng dan de machine niet gelijk naar de stort.

Voor ons zitten daar nog waardevolle onderdelen in, die wij willen gaan gebruiken om van de diverse typen machines testopstellingen te maken.
Zodat wij ook de service zouden kunnen gaan bieden, aan de mensen die de reparatie niet zelf kunnen doen, en de printen te repareren tegen een kleine vergoeding.

Maar dan moeten wij de reparaties wel kunnen testen. Dus als u, voor een van ons, niet te ver weg woont, geef dan een seintje als u een machine zou willen doneren. Wij met z'n drietjes zitten verspreid over Twente, Flevopolder en Kop van Noord Holland.

Daarnaast geeft het sleutelen aan de diverse types weer leermomenten en een kennisuitbreiding op het gebied van de storingsadviezen.

Want op de stort worden de machines vermalen, wat eeuwig zonde is, en alleen maar, vanwege de hoge arbeidslonen en de te dure onderdelen, een stap van repareren, overgeslagen wordt in de Duurzaamheidsgedachte.