Machine naar de stort? Nee alstublieft niet!

De wasdroger defect is natuurlijk erg vervelend! U kunt een monteur bellen maar die kost vaak veel geld.
Als u een beetje handig bent dan kunt u in veel gevallen uw wasdroger prima zelf repareren. Vaak met zeer lage kosten (minder als 10 euro)
Vragen over de reparatie of problemen met uw droger kunt u dan ook hier posten.
De mede-forum gebruikers en de moderators van DIY reparatie (www.DIYreparatie.nl) helpen u graag op weg!
Plaats reactie
Gebruikersavatar
LAMPJE
Beheerder
Berichten: 1423
Lid geworden op: 08 nov 2018, 22:43

Machine naar de stort? Nee alstublieft niet!

Als u het toch een beetje te moeilijk vindt en de reparatie zelf niet aandurft, breng dan de machine niet gelijk naar de stort.

Voor ons zitten daar nog waardevolle onderdelen in, die wij willen gaan gebruiken om van de diverse typen machines testopstellingen te maken.
Zodat wij ook de service zouden kunnen gaan bieden, aan de mensen die de reparatie niet zelf kunnen doen, en de printen te repareren tegen een kleine vergoeding.

Maar dan moeten wij de reparaties wel kunnen testen. Dus als u, voor een van ons, niet te ver weg woont, geef dan een seintje als u een machine zou willen doneren. Wij met z'n drietjes zitten verspreid over Twente, Flevopolder en Kop van Noord Holland.

Daarnaast geeft het sleutelen aan de diverse types weer leermomenten en een kennisuitbreiding op het gebied van de storingsadviezen.

Want op de stort worden de machines vermalen, wat eeuwig zonde is, en alleen maar, vanwege de hoge arbeidslonen en de te dure onderdelen, de stap van repareren overgeslagen wordt in de Duurzaamheidsgedachte.
Met vriendelijke groet,


LampjeBent u tevreden met onze gratis hulp? En draait uw machine weer voor een paar centen?


Wij lusten wel een biertje
Plaats reactie