Welkom op dit forum!

De wasdroger stuk of defect is natuurlijk erg vervelend! U kunt een monteur bellen maar die kost geld. Als u een beetje handig bent dan kunt u in veel gevallen uw wasdroger prima zelf repareren. Vragen over de reparatie of problemen met uw droger kunt u dan ook hier posten. De mede-forum gebruikers en de moderators van DIY reparatie (www.DIYreparatie.nl) helpen u graag op weg!
Gesloten
HaZee
Berichten: 55
Lid geworden op: 08 nov 2018, 21:34

08 nov 2018, 23:38

Algemeen
Gebruik alstublieft de zoekfunctie van dit forum. Mocht u een topic vinden met hetzelfde probleem als u, Index Wasdroger repareren
dan kunt u vaak daar ook de oplossing vinden of eventueel onder deze post reageren. Kunt u uw probleem niet goed terugvinden, start dan een nieuw topic . Vermeld uitgebreid wat uw droger nog wel en niet meer doet, en of deze een storingscode geeft en zo ja, welke.

Vermeld ook de gegevens van het typeplaatje dan weet iedereen precies om welke droger het gaat. Deze gegevens staan meestal in de deurrand.

Foto’s
Vaak zijn foto’s heel handig om wat duidelijk te maken. Het is dus handig als u de foto’s ergens op het internet plaatst en de link daarvan in het bericht op het forum zet. Dit i.v.m. het uitvergroten. Een eenvoudig voorbeeld is https://photos.google.com/ (gratis onderdeel van je google/gmail account). Op de site https://postimages.org/ kan je eventueel foto's plaatsen zonder account.

Tot Slot
We vinden het fijn als iets is opgelost (en ook als het niet gelukt is) dat u dat ook nog even laat weten op dit forum. Veel lezers en vooral de moderators werken keihard in hun eigen vrije tijd aan het beantwoorden van de vragen. Een bedankje of kleine financiële bijdrage aan het forum wordt natuurlijk heel erg gewaardeerd door de vrijwilligers hier op het forum!

En van die ervaringen leren wij ook weer!
Goed geholpen? Help ons dit forum in de lucht te houden!
Gesloten